Tallink Silja

 
We offer price guarantee and are members of the Danish Travel Guarantee Fund. Call us at +45 3916 3344
 

Sunway Seatravel A/S

Sunway Seatravel er dansk GSA (General Sales Agent) for Tallink Silja Line.

www.tallink.dk

 


Tallink Silja AB er den førende servicevirksomhed i passager- og godstrafik på Østersøen med færgesejlads mellem Stockholm, Helsinki, Turku/Åbo, Tallinn, Mariehamn og Riga. I 2006 medførte sammenlægningen af det svenske Silja Line og estiske Tallink, at Tallink Silja Line har Østersøens største rederi, der samtidig opfylder kravene til sikkerhed, komfort og miljøhensyn. Med en af Baltikums nyeste og flotteste flåder på 13 færger, der alle sejler på attraktive ruter mellem Sverige, Finland, Estland og Letland, er en sejltur med vores færger en sand fornøjelse og oplevelse værd – specielt med de mange forskellige former for underholdning ombord.

Vi tilbyder altså de meget attraktive minicruises fra Stockholm til enten Tallinn, Riga eller Helsinki, spændende rundrejser som inkluderer de tre hovedstæder Stockholm, Tallinn og Helsinki og oneway sejlads fra eller til Stockholm. Det hele - endog - til meget favorable priser!

Mange danske busoperatører benytter disse ruter til rejser rundt i Baltikum. Men også flere og flere individuelle kør-selv rejsende har opdaget denne yderst behagelige måde at blive transporteret på - f.eks. i forbindelse med rundture eller campingferie hos vores baltiske naboer.

Tallink ejer og driver desuden også 4 hoteller i Tallinn under navnet Tallink Hotels. Tallink’s femte hotel åbnede i foråret 2010 i den lettiske hovedstad Riga.

Tallink Silja Line transporterer mere end 9 millioner passagerer årligt.

 Se mere på  www.tallink.dk

 

Värtahamnen i Stockholm
Stockholm Värtahamnen
Södra Hamnvägen 46
11541 Stockholm
Sverige
Frihamnsterminalen i Stockholm
Frihamnen, Magasin 2
Tallinks Terminal
10253 Stockholm
Sverige
 
GPS-koordinater:
Lat: N 59º 20' 32.51"
Long: E 18º 7' 4.85"