We offer price guarantee. Call us at (+45) 39 16 33 44

Tunø

Cirka 10 sømil fra Øer Maritime Ferieby ligger Tunø - er en af Danmarks mange spændende småøer der byder på mange spændende ferieoplevelser på en sejlerferie. Øen er helt fri for biler, og dens kirketårn fungerer også som fyrtårn  - og her findes nogle af landets allerbedste badestrande. Der er smuk og afvekslende natur med høje skrænter, enge, arealer med skov og øens højeste punkt ”Bjerget” – der er 24 meter højt. Øen er som sagt helt fri for biler, men for at opdage øens natur kan man tage enten traktor eller udflugtsvogn rundt på øen. Den første weekend i juli går stablen af for den lokale Tunø-festival, og det kan være svært at finde en kajplads i havnen.
Read more

Anholt

Cirka 40 sømil fra Øer Maritime Ferieby findes øen Anholt midt ude i Kattegat. En tur hertil byder på smukke strande, Nordeuropas største ørken og sæler med unger ved Totten. Havnen byder på et interessant miljø – her kan man ofte købe friskfanget fisk fra kutterne. Hver aften tændes der op i havnens grill og man kan selv tage mad med til grillen og hygge sig sammen med andre sejlere. ”Sailor House”, med flotte indbydende badefaciliteter, findes også på havnen. Flere restauranter byder på fisk- eller grillretter, samt traditionel mad fra det danske køkken - der er ligeledes et meget spændende natteliv, med masser af live-musik, der ofte leveres af nogle af Danmarks største sangere og bands.
Read more

Grenaa lystbådehavn

Grenaa byder på et spændende udvalg af fornøjelser for den besøgende sejler - både for et kortere eller længere ophold. Den moderne og velindrettede marina findes nær den travle fiskerihavn og færgen til Sverige og Anholt. Der er et betagende havne- og bymiljø, og en god og børnevenlig strand med blåt flag. I Kattegatcenteret kan man både se fisk fra de danske have, men også fra mere eksotiske egne, bl.a. de frygtindgydende sandtigerhajer. Her er også et sciencecenter, samt oplevelser og aktiviteter for hele familien.
Read more

Samsøs smukke havne

Samsø er en af danmarks smukkeste øer - og her er flere spændende havne med et utal af spændende aktiviteter og attraktioner - for eksempel ballen havn, langør havn og mårup havn. De byder alle på hyggelig stemning, gode faciliteter, dejlige strande og let afgang til den naturskønne ø. Mårup Havns lystbådehavn er godt beskyttet på samsøs vestside, og har kort afstand til Nordby – hvor du kan besøge byens maleriske gamle huse og flotte gårde. Ballen havn – der oprindeligt var en fiskeri og færgehavn, men hvor det store havnebassin idag er domineret af lystsejlere - især om sommeren. Her er masser af aktivitet med flere gode butikker og mange gode spisesteder. Restaurant Dokken og Badehotellet er især et besøg værd. Langør Havn – der engang blev udråbt som Danmarks bedste havn, når det kommer til service, havnemiljø og de naturlige omgivelser. Langør findes i fredede Stavns Fjord – og var selv i vikingetiden en vigtig havn. Området har en spændende og dramatisk historie – bl.a. var den lille ø Kyholm øst for Langør pestkoloni under den sorte død, krigsbase under Englandskrigen og karantæneområde under koleraepidemien i 1900-tallet.
Read more

Læsø

Visit the lovely Danish island of Læsø.
Read more

Middelfart Gammelhavn

Middelfart Gammelhavn byder på vaskeægte havnestemning og dejlige faciliteter. Bymidten ligger tæt på havnen og der er mulighed for at købe proviant og besøge byens gode restauranter - med retter der passer til ethvert budget. I løbet af sommeren arrangeres der forskellige aktiviteter på havnen – Fyn rundt for gamle træskibe er et godt eksempel, samt en jazzfestival og det gamle Lillebæltsværft, et arbejdsmuseum, hvor man kan få en snak om skibsbygning og reparation.
Read more

Marstal

Marstals ry som Danmarks historiske sejlskibscentrum er ikke overdrevet. For cirka hundrede år siden var der en flåde på over 300 sejlskibe hjemmehørende her. Byens lystbådehavn er med god grund en af Danmarks mest besøgte. Den er overordentligt veludstyret og byder blandt andet på bade- og toiletfaciliteter, køkken og meget mere. Marstal er velbeskyttet af en lang stenmole, der blev bygget af byens sømænd for 150 år siden. Søfolkenes huse står så tæt på havnen som det er muligt og mellem husene slanger de smalle stræder sig i  et charmerende kaos. Ved havnen ligger det internationalt berømte søfarts-museum med over 200 modeller af skibe og masser af andre fascinerende genstande.
Read more

Ærøskøbing havn

I det 20. århundrede var Ærøskøbing en rigtig søfartsby, der havde næsten 100 hjemmehørende sejlskibe. Byen er flot bevaret og er den sidste købstad i Danmark, der ser ud nøjagtig som den gjorde i 1600-tallet. Byen summer af hygge og benævnes af mange som ”eventyrbyen”. Der findes hele 3 museer, som alle beretter om  sejlskibene og om dengang Ærøskøbing hørte til Schlesvig-Holsten. Der er flere gode restauranter og du bør prøve de lækre røgede fisk fra byens røgeri.
Read more

Kerteminde

Byen der blev gjort til købstad af berømte Erik af Pommern i 1413 - Kerteminde er velkendt som en hyggelig by med smalle stræder og småhuse med billedskønne røde tage. Maleren Johannes Larsen har sit eget museum og på byens havn findes ”Fjord & Bæltcentret ” - med Danmarks egne minihvaler – marsvinene der hedder Freja og Eigil. Prøv den røgede sild og den kolde øl på varmestuen – eller nyd maden i gourmetkvaliet på restauranten Mathies.
Read more

Breege/Rügen (Mola Yachting)

Mola Yachting base - Breege/Rügen marina lies on the biggest island of Germany, and is thus an ideal point of departure for boating holidays in Denmark, Bornholm, and Sweden.
Read more

Rostock (Mola Yachting)

Mola Yachting base - Rostock
Read more

Juelsminde (Mola Yachting)

Mola Yachting base - the boats are located in Juelsminde harbour.
Read more

Denmark offers protected waters and natural pearls, a rich history and many beautiful anchorages - as well as a host of charming ports.

Month

°C Max

°C Min

Avg. precipitation (mm)

Avg. Water temp. (°C)

Avg. wind (m/s)

January

8

1

95

14

3

February

10

2

86

14

3

March

12

4

89

14

4,5

April

16

8

82

14

4,5

May

21

12

69

17

4

June

25

15

74

21

2,5

July

28

17

46

24

2,5

August

28

17

64

25

2,5

September

25

14

75

23

2,5

October

19

10

102

20

2,5

November

14

6

134

17

2,5

December

10

3

127

15

2,5