We offer price guarantee. Call us at (+45) 39 16 33 44

Cooper Island

Cooper Island er den femte ø, på den sydlige side af Sir Francis Drake kanalen i British Virgin Islands. Mod vest, forbi Norman Island, er St. John (U.S. Virgin Islands). Inden turen omkring Cooper Island, kan du benytte muligheden for at bruge en fortøjningsbøje i Manchioneel Bay (Pas på med at optage plads i unødvendigt lang tid og husk at fortøjningsbøjer er efterspurgte: så ankom tidligt). Sørg endelig for at svømme og snorkle i øens uberørte kystvande Liggemuligheder At kaste anker i Manchioneel Bay, Cooper Islands hovedhavn, anbefales ikke (havnens holdebund er ikke god). Her er dog mange fortøjningsbøjer, der kan bruges mod betaling – men de er efterspurgte, så ankom tidligt.Dinghy’er kan fortøjes ved molerne ved Cooper Island Beach Club. Highlights Cooper Island byder bl.a. på en eminent strand, der er som skabt til svømning og vandsportsaktiviteter. Nyd en middag på Cooper Island Beach Club, eller tag på indkøbstur i spændende Seagrape Boutique. Dykkere bør tjekke Sail Caribbean Divers, der tilbyder dykkerture for både nybegyndere og mere erfarne undervandsentusiaster. I den forbindelse er det nødvendigt at nævne vraget af HMS Rhone, et postdampskib der sank ved vestenden af den nærliggende Salt Island, under en orkan i 1867. Ligesom ved Norman og Peter Islands, sejler en motorbåd rundt mellem de fortøjede lystbåde om aftenen, og tilbyder friskbagt brød og kage. Faciliteter Cooper Island Beach Club har fortøjningsbøjer. Ingen andre faciliteter for lystbåde er tilgængelige.
Read more

Virgin Gorda Island

Et af de mest berømte er The Baths, en fascinerende klippeformation der bl.a. danner flere spændende grotter, som bare kalder på at blive udforsket – det lave vand ved klipperne er en oplagt destination for en snorkling udflugt. Hvis forholdene er til at tage dinghyen til land, er The Baths helt sikkert et af områdets must-sees. En anden mulighed er at stoppe ved The Dogs, en samling af småøer ud for Virgin Gorda’s nordkyst. Ved North Sound findes resorts og marinaer, ligesom naturskønne ankerpladser er overalt. Specielt interessant er Bitter End resort og marina, berømt i Caribien for sin maritime charme. Du vil sikkert kunne bruge hele din sejlerferie i det beskyttede farvand ved Virgin Gorda, og mange sejlere vælger ar bliv her i mindst to dage. Liggemuligheder Der findes ni fortøjningsbøjer, man kan købe sig adgang til - samt flere naturskønne ankerpladser I North Sound. Holdebunden er generelt god, og hovedparten af marinaerne/resorts i North Sound tilbyder kajplads til dinghy. Highlights Listen over mulige aktiviteter i North Sound er lang. Klippeformationen The Baths er en berømt attraktion på Virgin Gorda, og det er et spændende tidsfordriv at udforske dens tunneler, pools og grotter. Du kan også vælge at spise på gode restauranter eller fordybe dig i shopping, sightseeing, samt et væld af forskellige vandsportsaktiviteter, lige fra windsurfing til kajakroning. Faciliteter De største marinaer og resorts i North Sound inkluderer Leverick Bay resort og marina, Bitter End resort og marina, og Saba Rock resort og marina. De tilbyder alle tænkelige bekvemmeligheder for sejlere. Der findes yderligere en del mindre etablissementer i North Sound.  Brændstof, is, vand, affaldsbortskaffelse, faciliteter til tøjvask, bad og provision er tilgængeligt.
Read more

Øen Marina Cay

Marina Cay var i flere år hjem for den berømte amerikanske forfatter Robb White og hans kone, hvis primitive hjem stadig findes på øen. Øens ankerplads er godt beskyttet af et sundt koralrev og her tilbydes adskillige fortøjningsbøjer. Nærliggende Trellis Bay er ligeledes smuk – og har flere butikker og restauranter. På Marina Cay glemmes hverdagens stress, bl.a. på grund af de formidable sejladsforhold, den enestående caribiske skønhed, og mulighederne for at dyrke både det afslappende og det aktive. Liggemuligheder Mod betaling, er et mindre antal fortøjningsbøjer tilgængelige. Holdebunden er god ogkajplads til dinghy er tilgængelig. Highlights Snorklingen bag Marina Cay er god. På land findes Pusser’s Company Store, der fører et varieret udvalg af varer. Nyd et måltid på restauranten ved forfatteren Robb Whites hus, der ligger på øens højeste punkt. DIVE BVI tilbyder spændende dykkerture fra Marina Cay. Faciliteter Marina Cay har brændstof, is, vand, bortskaffelse af affald, faciliteter til tøjvask og bad.
Read more

Cane Garden Bay (Tortola)

De lokale beboere regner bugten, med dens halvmåneformede paradisstrand og svajende palmer, som en af de kønneste på øen. Flere danse-og spisesteder er placeret direkte på stranden – og øernes spændende køkken er et formidabelt samlingspunkt. Cane Garden Bay er en stor attraktion for sejlere, der leder efter glimrende mad og livlig musik – ligesom svømning og vandsportsaktiviteter også er populært. Liggemuligheder Fortøjningsbøjer kan bruges mod betaling. Holdebunden er formidabel, og kajplads til dinghy er tilgængelig ved bugtens offentlige dinghykaj. Highlights Udover afslapning på båden, svømning, windsurfing og kajakroning (der kan lejes udstyr ved Pleasure Boat), har bugten mange strandbarer og restauranter, der helt sikkert er et besøg værd når det er tid til frokost eller aftensmad. Quinto’s Gazebo, Big Banana Paradise Club, Rhymer’s Beach Bar og Restaurant, Stanley’s Welcome Bar, Myett’s Garden & Grille Restaurant, De Wedding, og Elm Bar and Gift Shop tilbyder alle spændende madoplevelser. Du kan f.eks. tage en ”restaurant-crawl”, og prøve forskellige drinks med lokal rom, græskarpomfritter med stegt konkylie eller en af de andre spændende retter fra det caribiske køkken. Der er næsten altid livemusik på en eller flere af restauranterne. Det er også et must at besøge Callwood romdestilleriet. Husk at spørge om lov før du udforsker destilleriets område, og benyt lejligheden til at købe noget lokalt produceret rom. Faciliteter Is, bad, faciliteter til tøjvask, provision, højhastighedsinternet og andre bekvemmeligheder, er tilgængelige et eller flere steder ved Cane Garden Cay.
Read more

Great Harbour (Jost Van Dyke)

Med et befolkningstal i omegnen af 200 mennesker, kan Jost Van Dyke med rette kaldes en småt befolket og landlig ø. Den største bebyggelse er Great Harbour, lokaliseret på øens sydside – hjem for Foxy’s, en af Caribiens mest berømte restauranter.  Jost Van Dyke byder på fem naturskønne ankerpladser, hver med sin egen unikke charme - og sejlads i farvandet er en udsøgt fornøjelse. Nærliggende Sandy Cay er som skabt til snorkling, og her kan du også nyde en lækker middag. Liggemuligheder Mooringsbøjer er ikke tilgængelige i Great Harbour. Ankerpladsen kan være overfyldt, så pas på at båden ikke kan svinge for meget, og sørg for at ankeret er solidt plantet. Highlights En sejlerferie til British Virgin Islands ville ikke være komplet uden et besøg til Foxy’s, en af de mere berømte restauranter i Caribien. Den ligger på strandens østlige ende, og har gennem de sidste 40 år opbygget et ry som et enormt populært festmekka for internationale sejlere. Den uformelle stemning og det sejlervenlige personale højner stedets appel, men de mange farverige besøgende, hvoraf mange bruger Foxy’s til et kort pusterum på lange oceaniske sejladser, er en ligeså stor del af stedets tiltrækningskraft.Rudy’s Mariners Inn, Corsairs Restaurant og Bar, Ali Baba’s Restaurant, Wendell’s World og The Ice Cream Parlor, er blandt etablissementerne ved Great Harbour. Mange af dem byder på livemusik. Et kort hop mod vest findes White Bay, hjem for Soggy Dollar Bar (navngivet efter de sejlere, der gennembløder deres pengesedler, når de svømmer fra deres båd ind til baren).   Faciliteter Provision er tilgængeligt ved Great Harbour.
Read more

The Bight (Norman Island)

Treasure Point er betegnelen for fire delvist oversvømmede grotter, og udstyret med en vandtæt lommelygte, kan snorklere udforske det spændende undervandsliv der findes i dem. Dykkere vil givetvis være interesserede i at besøge Pelican Island og The Indians- fire klippeformationer, der regnes som områdets bedste dykkerspots. Under vandet er klipperne dækket af koraller og flotte havsvampe, og de huser ligeledes myriader af farverige tropiske fisk.Norman Island ligger på østsiden af Flanagan Passage, med St. John (U.S. Virgin Islands) som nabo. Øen er bakket, naturskøn og meget populær på grund af sin formidable snorkling. Et besøg ved The Bight i løbet af din sejlerferie ved British Virgin Islands, kan helt sikkert anbefales. Liggemuligheder Her findes mange mooringsbøjer, der kan benyttes mod betaling. Der kan kastes anker i The Bights nordøstlige og sydøstlige dele, men det er nemmere at benytte en mooringsbøje, og derved undgå at bekymre sig om at båden slæber anker eller svinger ind i andre både. Highlights Hulerne ved Treasure Point er en førsteklasses snorkling-lokation. Du kan svømme i de oversvømmede indhug i øen, og udstyret med en undervandslommelygte kan du beundre det rige dyreliv i det lave vand, mens grotternes vægge glitrer i lyserøde og rustfarvede nuancer. Pelican Island og The Indians er berømte mål for dykning.Nyd en drink på Willie T, eller et måltid på Pirates Bight Restaurant & Bar. Ligesom ved Cooper og Peter Islands, sejler en motorbåd rundt mellem besøgende lystbåde hver aften og tilbyder forskellige provisioner, heriblandt friskbagt brød og kage. Faciliteter Der ingen faciliteter for lystbåde tilgængelige ved The Bight.
Read more

Øen Anegada

Meget af øens vestlige landskab er saltdamme, der er hjem for en flok lyserøde flamingoer, introduceret fra Bermuda for omkring 10 år siden. Her findes også et væld af vilde orkideer, nåletræer og palmetræer – ligesom uberørte hvide sandstrande er med til at gøre denne kalkstens-ø unik, og til et besøg sejlere ikke vil fortryde. Liggemuligheder Mooringsbøjer er tilgængelige in den inderste del af havnen – og kan benyttes mod betaling. Ankerpladser er lokaliseret i den yderste og inderste del af havnen. Holdebunden er god.Kajplads til dinghy er tilgængelig. Highlights På nordkysten er Loblolly Bay kendt for sin spektakulære snorkling og dykning i krystalklart vand. Svømning i lagunen og gåture på stranden er også populære måder at fordrive tiden, og en sejlads til Anegada ville ikke være fuldendt uden at prøve den lokalt fangede hummer. Cow Wreck Beach Bar & Restaurant, Anegada Reef Hotel og Neptune’s Treasure er bare nogle af de kulinariske muligheder. Det er populært at fiske i øens lavvandede områder, og du kan hyre en lokal ekspertguide, hvis du vil sikre at du får mest muligt ud af din fisketur.For at kunne udforske Anegada fuldt ud, vil det være fornuftigt at leje en bil, motorcykel eller cykel – ligesom taxier altid er klar til at køre dig rundt. Husk at det ikke altid er muligt at bruge kreditkort på Anegada, så regn med at skulle betale med kontanter eller rejsechecks. Faciliteter Is, faciliteter til tøjvask, provision, telefon og internetadgang er tilgængelig på Anegada.
Read more

North Sound (Virgin Gorda)

Leverick Bay, Gun Creek, Vixen Point, John O’Point, Saba Rock og Biras Creek, er alle beliggende I North Sound, og tilbyder et udvalg af marinaer, luksusresorts, gourmetrestauranter, fine hvidsandede strande og stille ankerpladser. Bitter End marina og resort på John O’Point, er berømt blandt sejlere for sin maritme stemning og unikke caribiske ånd, og det samme er resortet på Saba Rock, en lille ø ved øst enden af sundet mellem Virgin Gorda og Prickly Island.
Read more

Tortola, Road Town (Sunsail)

Sunsail base - On the south of Tortola, a little outside of Road Town, lies the harbor of Wickham's Cay II, where Sunsail is based.
Read more

Road Town, Tortola (Moorings)

Moorings base - The base on Tortola is located in Wickhams Cay.
Read more

Hodges Creek, Tortola (Dream Yacht Charter)

Dream Yacht Charter base - On the southeastern part of Tortola on the British Virgin Islands
Read more

Road Town, Tortola (Footloose)

Footloose base - På den sydlige del af Tortola, lidt udenfor Road Town, ligger havnen Wickhams Cay II, hvor Footloose har base.
Read more

Tortola Village Cay Marina (Navigare)

Navigare base - Welcome to the new base on Village Cay Marina.
Read more

The British Virgin Islands

Month

°C Max

°C Min

Avg. precipitation (mm)

Avg. Water temp. (°C)

Avg. wind (m/s)

January

28

24

76

25

NE 7,5-12,5

February

28

24

50

25

E 7,5-12,5

March

28

24

50

26

E 7,5-12,5

April

29

25

76

27

E 7,5-12,5

May

30

26

101

28

SE 7,5-10

June

31

27

76

28

SE 7,5-10

July

31

27

76

29

SE 7,5-10

August

31

27

127

29

SE 7,5-10

September

31

27

127

29

SE 2,5-7,5

October

31

27

101

28

SE 2,5-7,5

November

29

26

127

28

NE 2,5-10

December

28

24

101

27

NE 7,5-2,5