We offer price guarantee. Call us at (+45) 39 16 33 44

Hovedstaden Male

De mange seværdigheder inkluderer Hukuru Miskiyy (Fredagsmoskeen) bygget I 1656, hvor der er vægge af koralblokke og fint udsmykkede træbjælker. Mulee-aage, præsidentpaladset, blev bygget lige før Første Verdenskrig – og har bl.a. udsigt over fredagsmoskeen. Her findes også Sultan-Parken og maldivernes spændende nationalmuseum. Males berømte surfer-spot Raalhugandu og den kunstige strand, findes på sydøst-siden af Male. Her kommer de lokale til om eftermiddagen, for at nyde den friske havluft. Husk at lægge mærke til at maldiverne ynder at navngive deres huse med sjove navne. Male har selvfølgelig også et bredt udvalg af butikker, der sælger alle tænkelige og utænkelige varer. Restauranterne har åbent fra tidlig morgen til over midnat. Du kan med garanti finde mad der passer til enhver smag – enten på en restaurant med air-condition, eller en afslappet udendørs cafe.
Read more

Banana Reef

Banana Reef (Gaathugiri) er en fremragende dykkerlokation, der bedst opleves med lufttank på ryggen. Stedet  har fået sit navn efter sin bananlignede form - og  er et af de første dykkersteder der blev opdaget på Maldiverne. Her kan du se stimer af vimpelfisk – nogle gange flere tusinde, samt muræner og tusinder af andre fisk.
Read more

Lankan Manta Point

Den største chance for at se mantaer her, er mellem april og november. Chancerne er mindre under nordøst-monsunen, men stedet er stadig et imponerende dykkersted. Mantaerne kommer ofte i større antal, og det er en fantastisk oplevelse at iagttage de blide kæmper når de elegant glider gennem vandet.
Read more

Verdens Smukkeste Strande

Maldiverne er nummer to på National Geographics liste over lande med de bedste strande – kun overgået af Seychellerne. Når snakken falder på Maldiverne, er det da ofte de smukke strande man først kommer i tanke om. Især ved Outer Atoll og North Male Atoll kan man også flere fremragende surfinglokationer.
Read more

Male, Hulhumale (Dream Yacht Charter)

Male - Dream Yacht Charter's base at Hulhumale
Read more

Male, Hulhumale (Blue Horizon)

Blue Horizons base in the Maldives
Read more

Coming soon