Navigare Yachting

  • Home >
  • Navigare Yachting
We offer price guarantee. Call us at (+45) 39 16 33 44

Navigare Yachting D.o.o. er den kroatiske afdeling af Svenske Navigare Yachting, som blev etableret i 1995.

Firmaet har som det eneste svenske firma egen charterflåde i Grækenland, Kroatien, Caribien, Maldiverne, Tyrkiet og Sverige. Flåden består af Beneteau, Bavaria, Jeanneau og Lagoon både med 2 til 6 kahytter og i forskellige størrelser og modeller. På alle baserne er der skandinavisk personale, som gennem en ekstra god service vil sikre, at din yacht charter bliver en succes.

En sejlferie i Kroatien byder på et væld af charmerende bugter og havne, der tiltrækker sejlere år efter år. Der findes ca. 1100 øer ud for den kroatiske kyst, hvor selv de mindste øer tilbyder hyggelige restauranter med lækre middage, både for en gruppe venner og familier. I landet tilbydes der både store lystbådehavne og små private lystbådehavne med forskellige ydelser og priser.

Sejlads ved Split byder på blide sejlforhold, en blanding af rolige og mere livlige vige og bugter, Kornati Nationalpark og meget mere. 

Sejlads ved Pula giver dig perfekte sejlforhold, en rig kulturel arv - oplev ubeboede øer og afsondrede bugter. 

Sejlads ved Dubrovnik giver dig et indblik i Kroatiens historie med mange smukke steder. De Dalmatiske Øer er også et sted, der skal udforskes og nydes. Her er der sandede strande, mulighed for snorkling og i det hele taget hersker der ren idyl her.

Har du spørgsmål til en bådudlejning med Seatravel og en Navigare båd, så sidder vi klar til at hjælpe dig.