We offer price guarantee. Call us at (+45) 39 16 33 44

Øen Bequia og Admiralty Bay

Bequias hovedhavn og mest benyttede ankerplads hedder Admiralty Bay. Bugten ligger på øens vest side, og her findes også Bequias eneste by, Port Elizabeth. Admiralty Bay er stor og velbeskyttet, og fra din båd vil du kunne se havnens små hoteller, butikker, markeder, bogbutikker, restauranter og barer. En romantisk middag på Frangipani Hotel vil utvivlsomt blive et af de mere skattede minder ved en sejlerferie ved Windward-og Grenadinerne, ligesom det også er en stor oplevelse at se de lokale håndværkere bygge større og mindre træbåde, ved hjælp af ældgamle traditionelle metoder. På Bequia praktiserer man stadig traditionel hvalfangst – efter en specialaftale med den Internationale Hvalfangstkommision, der tillader øens beboere at høste op til fire hvaler om året. Det østlige Caribien har mange unikke øer og kulturer, men for dem med en forkærlighed for søfartshistorie, er Bequia uden tvivl en af de mest fascinerende. Liggemuligheder Mooringbøjer er tilgængelige – og der er gode plads til at kaste anker, ligesom holdebunden generelt er god ved de mere populære lokationer. I andre dele af bugten er holdegrunden knap så god, og dønninger fra nord kan gøre natten ukomfortabel. Udover Admiralty Bay, er der en hyggelig og billedskøn ankerplads ved Friendship Bay, der helt sikkert er et besøg værd. Highlights Bequia er både smuk og fyldt med attraktioner. Talrige barer og restauranter med lækker caribisk mad, garanterer en spændende tur til land. Frangipani Hotel er værd at nævne, mens Auberge des Grenadines er kendt for deres overdådige hummer-og fiskeretter – Restauranten i Tradewinds Yacht Club, Devil´s Table, har god mad til alle budgetter, og byder desuden på en charmerende ø-stemning. For sejlere der er ude på at forkæle sig selv, er en massage ved Jack´s Spa & Beauty Salon, eller et spil tennis på en af øens mange baner, oplagte muligheder. Vandring er populært på Bequia, enten langs stranden eller på en af stierne i bakkelandskabet ved Mount Pleasant. Besøg også Bequia Maritime Museum, skildpadde-reservatet Old Hegg Turtle Sanctuary, eller hjemstedet for Athneal Ollivierre, en af øens mest berømte hvalfangere, hvor der også findes et lille hvalfangstmuseum. Faciliteter Brændstof, vand, is, badefaciliteter, vaskefaciliteter, bortskaffelse af affald, provision, propan, taxaer og internet (også Wi-Fi!) er tilgængeligt på Bequia.
Read more

Øen Mustique

Mustique er kendetegnet ved en kæde af bakker på mellem 120 og 180 meter, hvilket danner et smukt panorama fra havet, og et usandsynligt smukt udsigtspunkt fra selve øen. Besøgende sejlere er velkomne til at udforske Mustiques mange stier og veje, enten til fods eller på en lejet cykel/motorcykel. Berømtheder, forretningsmænd og royale har gjort øen til et højt værdsat tilflugtssted, og øens ca. 90 private estates, kendetegnet ved de altid nyklippede græsplæner, er off-limits. Macaroni Beach er en af de bedste i Grenadinerne, snorklingen er god næsten overalt, og der er utallige gode spisemuligheder på både afslappede og up-scale restauranter.      Liggemuligheder Mooringbøjer er tilgængelige i Britannia Bay. Forankring er forbudt uden tilladelse fra The Mustique Company, der tilser det lokale farvand. Highlights Tag på vandretur på Mustiques stier og stille veje, eller tag på rundtur med en taxicab eller lejet cykel/motorcykel. Det er ligeledes muligt at købe sig til en ridetur til hest. Nyd en svømmetur ved den smukke strand ved Macaroni Bay. Mis ikke muligheden for snorkling og dykning i det krystalklare vand. Faciliteter Provision, bortskaffelse af affald og taxa-service er tilgængelig - og internetadgang kan findes på øens bibliotek.
Read more

Tobago Cays Marinepark

Øerne er blandt de smukkeste i Grenadinerne - og lader til at være skabt for sejlere, der elsker snorkling og dykning. Horseshoe Reef danner en beskyttende cirkel om øerne – og du kan støde på et væld af forskelligt marineliv, bl.a. havskildpadder. Dykningen og snorklingen her hører til den absolut bedste i Grenadinerne og Windward-øgruppen - og Tobago Cays vil være et sikkert højdepunkt når man udforsker det østlige Caribien. Liggemuligheder Mooringbøjer er tilgængelige mod betaling; og der er planer om at oprette flere. Sejlere kan forankre ved flere lokationer. Ankerpladserne nord og syd for Baradel er populære. Her er ingen forankringsmuligheder for dinghy – men du kan slæbe den op på stranden, mens du svømmer/snorkler. Highlights Svøm, snorkel, nyd solen og slap af i uspoleret naturlig skønhed. Kig på havskildpadderne ved havskildpadde-området på Baradel. Kontakt en af de lokale dykkerbutikker for at komme ud og dykke (solo-dykning er ikke tilladt). Du kan også få et måltid mad ved en beach-barbeque stand (standene er regulerede, for at beskytte parken). Faciliteter Lokale småbådsejere besøger ofte de forankrede både, for at sælge bl.a. is, brød og hummere. 
Read more

Øen Mayreau og Salt Whistle Bay

Bugten er en fornem ankerplads – og man skal ikke betale parkafgifter for at kaste anker her. Bugten byder desuden på en halvmåne-formet strand, hvor svømningen er suveræn og snorklingen god (selvom sigtbarheden er bedre ved Tobago Cays). Området byder også på Palm Island – hvor det bl.a. er populært at kaste anker og nyde en god frokost. Casuarina Beach er skøn og har desuden en hyggelig strandrestaurant. En tur til farvandet ved Mayreau og Salt Whistle Bay vil helt sikkert være en god tilføjelse til en sejlerferie ved Windward og St. Lucia. Liggemuligheder Mooringbøjer er tilgængelige. Holdebunden er god sandbund. Kajplads til dinghy er tilgængelig. Highlights Svøm, snorkel, nyd solen og slap af i uspoleret naturlig skønhed. Kontakt en af de lokale dykkerbutikker for at komme ud og dykke (solo-dykning er ikke tilladt). Nyd en middag ved Salt Whistle Bay Club, eller slap af med en kold drink på en af strandbarerne. Faciliteter Ingen faciliteter for lystbåde er tilgængelige.
Read more

Clifton Harbour (Union Island)

Det er populært at vandre og cykle i området, og udsigten fra Union Islands mange bakketoppe er absolut fænomenal. Over havnen dominerer den 225meter høje klippeformation The Pinnacle. Selvom turen derop siges at værd hård, er der på toppen et spektakulært panorama ud over det omkringliggende farvand – Fort Hill skal også nævnes som et fortrinligt udflugtsmål. Clifton Harbour er beskyttet mod bølgerne af Newlands Reef, der fungerer som en smuk og effektiv mole. Palm Island og dens flotte rev ligger lige over kanalen, og er helt sikkert et besøg værd når du sejler i farvandet ved Clifton Harbour. Liggemuligheder Der findes ankermuligheder i Clifton Harbour, men mange er upålidelige. Der findes masser af ankerplads ud for byen, eller bag Newlands Reef.  Der er altid kajplads til dinghy ved Clifton Harbour. Highlights Vandring og cykling på Union Islands veje og stier er en sjov måde at få lidt motion, og samtidig beundre Grenadinernes naturlige skønhed. I byen kan du gå i gaderne og shoppe i butikkerne, hvor mange sælger lokalt håndværk, malerier og smykker. Om aftenen fylder live-underholdning fra restauranter og barer, natteluften med lyd. Faciliteter Nærmeste brændstofstation med diesel, er ved nærliggende Petit Martinique. Ellers tilbyder Clifton Harbour alt en sejler behøver, inklusiv benzin til dinghy, diesel i mindre portioner, begrænset kajplads, vand, is, bad, propan, affaldsbortskaffelse, vaskefaciliteter, provision, cykeludlejning, taxi og internet (også Wi-Fi).
Read more

Chatham Bay (Union Island)

Smukke Casuarina Beach er et oplagt stop på vejen, og den har ligeledes en nydelig strandrestaurant. Hvis du sejler mod sydvest, ned af Union Islands kyst og forbi Frigate Island og derefter fortsætter mod vest og til sidst nordøst, vil du komme til skønne Chatham Bay. På vejen kan du beundre den smukke kyst, samt nyde udsigten til den store ø Curacao. Du vil se det imponerende Mt. Taboi på 300meter, før du når til Chatham Bays isolerede farvand. Bugten og dens fantastiske strande, er som skabt til afslapning, snorkling og svømning. Liggemuligheder Mooringsbøjer er ikke tilgængelige. De bedste ankermuligheder findes i nordøst delen af bugten. Holdebunden er god. Highlights Her findes i højsæsonen flere strandbarbecue spisesteder, der fortsætter festen til langt ud på natten. Friske fiskeretter, hummer og kylling, er de mest populære spiser, og der er ligeledes ofte liveunderholdning. Snorklingen ved klipperige Rapid Point er suveræn. Faciliteter Her er ingen faciliteter tilgængelige for lystbåde.
Read more

St. Vincent Island

Mange besøgende sejlere vælger en af ankermulighederne i Young Island Cut, et kønt stykke vand mellem St. Vincent og Young Island. Dette er et favoritspot på grund af de mange gode restauranter og barer, samt ikke mindst områdets store naturlige skønhed. Mod øst findes sejladscentrummet Blue Lagoon. St. Vincent har meget at byde på, f.eks. vandreture, fuglekigning, historiske steder og øens hovedstad Kingstown. Tag en taxi rundt eller lej en bil.
Read more

Young Island Cut (St. Vincent)

Sejlads I området omkring Young Island Cut bringer dig til den sydlige ende af St. Vincent. Her er der flere gode havne, bl.a. den i selve Young Island Cut. Det er en fornøjelse at gå i land og få nogle smagsprøver fra det lokale køkken og nyde nattelivet på de mange fantastiske barer – hvor festen som regel fortsætter til den lyse morgen. Liggemuligheder Mooringsbøjer er tilgængelige og det tilrådes at bruge dem. Stærke strømme løber gennem Young Island Cut og gør forankring til en udfordring. Du kan kaste anker i den nordlige og vestlige del af Young Island Cut, men du får brug for en rig fra både bov og agter, for at forhindre at du svinger ind i andre både ved flod/ebbe. Highlights En kort gåtur til nærliggende Indian Bay, bringer dig til Grand View Beach Hotel, et fint eksempel på et af St. Vincents traditionelle og meget elegante hoteller, der også byder på en formidabel udsigt fra sit udsigtspunkt på bakketoppen. På hotellets strand ligger Grand View Grill, en uformel restaurant/bar der drives af en lokal kunstner, der desuden har et lille galleri i lokalerne. I selve hotellet findes restauranten Wilkie´s, der praler af at kunne levere den bedste madoplevelse på St. Vincent. Her findes også squash/tennis og et træningscenter, der er åbent for sejlere. Her er ligeledes masser af dykkerbutikker, der tilbyder at tage besøgende dykkere med til områdets fremragende undervandslokaliteter. Faciliteter Provision, bortskaffelse af affald, vaskefaciliteter, propan, biludlejning, taxi, guidede udflugter og internetadgang (også Wi-Fi) er tilgængeligt.
Read more

Dragon Bay (Grenada)

På Grenadas vestkyst vil du finde skønne Dragon Bay. Benyt en af de statslige mooringsbøjer i Dragon Bay, og nyd den fantastiske snorkling ved Moliniere Point – og hvis du er til dykning, bør du sørge for at dykke ved undervandsskulpturhaven, der bl.a. er hjem for en familie af sorte og røde søheste. Liggemuligheder Sørg for enten at kaste anker på sandbund, eller alternativt bruge en af de statslige mooringsbøjer. Her findes ingen kajplads til dinghy. Highlights Snorkling, dykning, solbadning eller afslapning i områdets uspolerede skønhed. Dragon Bays palmestrand, med dens sorte vulkanske sand, besidder en unik charme, der helt sikkert skal opleves. Faciliteter Der findes ingen faciliteter for lystbåde ved Dragon Bay.
Read more

Øen Curacao

På Curacaos fastland bør du udforske Hillsborough. Byen tilbyder charmerende strandkantsrestauranter, og en kort gåtur fra kajen, byder museet på en udsøgt samling af kunst og historiske genstande. Hvis du er på udkig efter en smagsprøve på den lokale kultur, bør du besøge en af de mange rombutikker, eller iagttage de lokale, mens de på traditionel vis bygger smukke både på stranden. Ved aftenstide kan du sejle rundt om hjørnet til Tyrell Bay, og nyde en middag i restauranten Tipsy Turtle. Liggemuligheder Tyrell Bay er dyb og velbeskyttet, og et ideelt sted at bruge aftenen. Holdegrunden er god, hvis du kan finde sandbund, men pas på områder med tang. Efterlad din dinghy ved Tyrell Bay Yacht Haul Out, Yachtklubben, hovedkajen eller træk den op på stranden. Restauranten Tipsy Turtle har også en kaj til dinghy ´er. Highlights Nyd solen og de formidable forhold for snorkling ved Sandy Island; tag derefter til Hillsborough og spis på en strandrestaurant, smag på den lokalt producerede rom og oplev øens unikke kultur. Tyrell Bay er hjem for en mangrovesump, der er beskyttet af fiskeriministeriet og den er helt sikkert et besøg værd. Ved Tyrell Bay er der desuden masser af vandremuligheder, inklusiv en sti til den flotte bakketop Chapeau Carre. Faciliteter Hillsborough er Curacaos eneste indklareringshavn, og taxaer findes på torvet foran toldkontoret. På turistkontoret, der vender ud mod hovedkajen, er medarbejderne behjælpelige med information om Curacao, ligesom man kan få kort over øen. Ved Tyrell Bay ligger forretninger og restauranter ved strandkanten. Østers og hummer kan fås i sæsonen, og fra lokale forretningsmænd, der sejler rundt i små både, kan man købe frugt, smykker eller endda calypso-musik. Med base i Tyrell Bay Haul Out, har de lokale erhvervsdrivende forsynet besøgende med gratis Wi-Fi (hele bugten). Hvis du har brug for at bruge en computer, prøv Shorebase Services. 
Read more

Union Island

Union Island er en del af St. Vincent og Grenadinerne, så husk at gå igennem told-og immigrationskontrollen, hvis du tager dertil fra Grenada. Begynd i Clifton Harbour, øens største by og en farverig og travl lille havn. Her vil du blive mødt af de varme og venlige øboere. Veje og stier tilbyder noget af den bedste vandring og cykling i Grenadinerne. Husk at tage en drink på Happy Island, en ø lavet udelukkende af konkylier. Liggemuligheder Mooringsbøjer er tilgængelige ved Union Island; Men vi anbefaler at man ikke bruger dem. Kajplads til dinghy er tilgængelig ved The Anchorage, hvor drikkevand også kan fås. Highlights Union Island har en række fine butikker, med bl.a. tøj, lokal kunst, håndlavede smykker og gaver. Øen er også kendt for sin underholdning og gode restauranter. Union Island tilbyder også formidabel vandring og cykling – gode udsigtspunkter inkluderer Fort Hill, Ashton, Mt. Campbell og Mt. Taboi. Du bør overveje at hyre en lokal guide, der er bekendt med de lokale stier og kan vise dig de bedste seværdigheder. Faciliteter Anchorage Yacht Club, Aquarium og Captain Gourmet tilbyder gratis Wi-Fi. Affald kan efterlades i affaldscontainerne på fiskerikajen. Is er tilgængeligt ved Anchorage Yacht Club, Bougainville, Grand Union, Lambi og i mange rombutikker.
Read more

Øen Petit Martinique

Petit Martinique er et fantastisk sted at gå i land for at forsyne sig med vand, alkohol, is og meget mere. Mange af øens beboere lever af bådebygning, og Petit Martinique er berømt for sine speedbåde af krydsfiner. Hvis du vil opleve fantastisk snorkling og udforskning, er Fota og Petite Dominique indenfor dinghy-afstand. Sørg for at stoppe og spise frokost ved den lille ø Mopion på vejen dertil. Mopion er omgivet af fantastiske rev, der nærmest skriger på at blive dykket ved.    Liggemuligheder Når du kaster anker ved Petit Martinique, skal du være opmærksom på at holdegrunden er blødt mudder og ikke altid tilregnelig. Hold motoren kørende i let fremad, og giv ankeret tid til at synke ned i mudderet, før du belaster det. Highlights Petit Martinique er en unik ø med tonsvis af lokal charme. Nyd at betragte den lokale bådebygningskultur, og tag jer tid til en hyggelig picnic i det hvide sand ved miniøen Mopion – og snorkel ved de omkringliggende rev. Faciliteter Matthew´s i Matthew´s Shopping Center er et fantastisk sted at forsyne sig med brændstof og forsyninger som vand, øl, vin, spiritus og meget mere. Ved siden af centeret, ejer Matthew´s datter en butik med beklædning, smykker og masser af gode gaver. På Petit Martinique findes også adskillige dejlige restauranter.
Read more

Prickly Bay (Grenada)

Prickly Bay er blandt sejlere kendt som en af de bedste ankerpladser på Grenada. Told-og Immigrationsmyndighederne er tilgængelige ved yachtklubben lige ved ankerpladsen. Her kan du opleve live stål-tromme bandmusik i yachtklubbens bar. Overvej at tage på en landtur ind i den spændende regnskov og køl af i et Grenadas mange billedskønne vandfald. Liggemuligheder Det er forbudt at kaste indenfor en afstand af 183 meter til stranden, da dette område er forbeholdt svømmere (grænsen er markeret af små bøjer). Kajplads til dinghy er både tilgængelig ved Prickly Bay Marina og Spice Island Boatyard. Highlights Slap af med svømning og solbadning ved Prickly Bays palmeomkransede strand.  Det behagelige og økonomisk velstående område, tilbyder et bredt udvalg af gode spisemuligheder, ligesom tennisbaner er tilgængelige ved hotellerne og ved golfklubben Golflands. Faciliteter Brændstof, vand, is, provisioner, taxa og biludlejning er tilgængeligt. Internet og computere er tilgængelige ved Boats and Harbor, lokaliseret ved Prickly Bay Marina.
Read more

St. Georges Bay og byen St. Georges (Grenada)

Byen er en perle fra det 18århundrede, og prydes af koloniale bygninger med tage af karakteristiske orange fish scale teglsten, der smukt blander sig med de flerfarvede huse og byens smaragdgrønne baggrund. Tag en slentretur ned ad St. George´s smalle gader, kig i de mange spændende butikker og nyd aromaen fra byens mange gode restauranter og barer. Stop ved Bay Garden, og bliv forundret over de mere end 3000 arter af caribiske planter der findes i haven. Hvis I får lyst til en billedskøn gåtur, er The Carenage langs den indre havn det perfekte sted – og om lørdagen er St. George´s markedsplads stedet at være. Med en fantastisk udsigt over havnen og det omkringliggende område, ligger Fort George fra 1705, i havnens vestlige ende. Highlights St. George´s er et fantastisk sted at tage på sightseeing. Det gamle fort har udsigt over havnen, og den historiske by er formidabel til udforskning på gå-ben, shopping og gode lokale madoplevelser. The Carenage er et hyggeligt sted at tage en gåtur langs vandkanten, og har mange restauranter og barer i nærheden. Mod syd, tilbyder Grand Anse en hvidsandet strand på over 2 mil, samt rigtig god spisning og et livligt natteliv. Faciliteter Port Louis Marina er en af de nyeste og bedste marinaer i hele området.
Read more

St Georges, Grenada (Sunsail)

Sunsail hamn på Grenada - At the southernmost of the Windward Islands - Grenada - Sunsail is based in St. Gerorge Harbor, Port Louis Marina.
Read more

St Georges, Grenada (Moorings)

Moorings base - på den sydvestlige ende af Grenada i den sydlige ende af St Georges har Moorings deres base i Port Louis
Read more

Grenada, St Georges (Dream Yacht Charter)

Dream Yacht Charter base - In the beautiful town of St George in Grenada is the base located in Port Louis Marina.
Read more

St. Vincent (Dream Yacht Charter)

St. Vincent - Great for a visit to the Grenadines
Read more

St. Vincent & Grenada

Month

°C Max

Avg. precipitation (mm)

Avg. wind (m/s)

January

26

30

NE 5-12,5

February

26

25

NE 5-12,5

March

26

25

NE 5-12,5

April

27

40

NE 5-12,5

May

27

105

SE 5-12,5

June

28

95

SE 5-10

July

28

45

SE 5-10

August

28

105

SE 5-10

September

28

125

SE 5-10

October

27

160

SE 5-10

November

27

95

NE 5-10

December

26

40

NE 5-12,5