We offer price guarantee. Call us at (+45) 39 16 33 44

Man-O-War Cay

Man-O-War Cay er et stille ø-samfund med omkring 200 indbyggere, hvoraf mange tjener til dagen og vejen som bådebyggere - et ældgammelt håndværk i området.  De tidlige beboere på øen, der ankom i år 1820, forsøgte sig med landbrug, men efterhånden gav de op og begyndte i stedet at fremstille træbåde, som f.eks. den berømte abaco-dinghy. For at følge de gamle traditioner, sælges der ikke alkohol på selve øen, men sejlere er velkomne til at nyde en drink/øl på dækket af deres sejlbåd. At udforske landsbyen til fods er en fornøjelse, hvor du kan besøge de unikke butikker og nyde lækre konkylie-pomfritter på en lokal restaurant.  De hvidsandede strande på atlanterhavssiden er betagende, hvilket er med til at gøre Man-O-War Cay til et uforglemmeligt sejladsområde. De to ankerpladser inde i Man-O-War Cay Harbour er meget velbeskyttede af de omkransende landtanger – og her er mulighed for en god nats søvn. Highlights Tag en gåtur og kig i de spændende butikker f.eks. The Sail Shop, træhåndværket i Joe´s Studio – og de detaljerede bådmodeller i Emerson´s Shop. Hvis du er sulten, kan du besøge Dock & Dine Restaurant ved Man-O-War Marina, Hibiscus Cafe, Sally´s Take Away eller The Tamarind Tree Shoal. Enas Place har hjemmelavede tærter, samt meget anden lækker mad. Golfvogne kan lejes fra Water Ways Rentals. Faciliteter Kajplads, brændstof, is, vand og provision er tilgængeligt.
Read more

Great Guana Cay

Fowl Cay Marine Park ligger cirka 3 sømil fra Man-O-War Cays nordlige spids – snorklingen i parken er helt enestående. Efter du har nydt livet på revet, kan du fortsætte til Bakers Bay, en vig omgrænset af træer i den nordlige ende af Great Guana Bay. Fra ankerpladsen er der en betagende udsigt mod vest – – især ved solnedgang - over hele Abacohavet. Kajplads og fortøjning er tilgængeligt ved øens sydende, hvor du også kan tage din dinghy til land og spise ved en af mange restauranter. Der er kun en kort gåtur henover øen til den atlantiske side, og mange mil af hvidsandede strande og smukke koralrev. Liggemuligheder Mooringbøjer er tilgængelige mod betaling ved Dive Guana i Fishers Bay og ved Settlement Harbour ved sydenden af øen. Begge disse havne er nær landsbyen og de få butikker og restauranter. Den bedste ankerplads i Bakers Bay er ved den nordlige ende af øen. Kajplads til dinghy er tilgængeligt ved Fisher´s Bay. Highlights Dive Guana er en større dykkerbutik, der også tilbyder cykeludlejning. Der er flere restauranter, inklusiv Orchid Bay Restarant, Docksiders, Grabbers Bar & Grill og Nippers. Bakers Bay Golf & Ocean Club er ved at blive opført – men er kun for medlemmer. Faciliteter Kajplads er tilgængeligt ved Orchid Bay Marina – på sydsiden af Settlement Harbour. Proviant er tilgængeligt i byen.
Read more

Green Turtle Cay

Når du kommer forbi Whale Cay, skal du sejle længere mod vest, forbi bankerne, før du drejer mod nordvest igen for at nå havnene og ankerpladserne ved Green Turtle Cay. Green Turtle Cay er hjemsted for den hyggelige by New Plymouth og dens smalle gader, hvide stakitter og farverigt malede bygninger - et bevis på Bahamas´charme. Byen blev grundlagt i 1783, i slutningen af den amerikanske borgerkrig – og voksede sig hurtigt større og blev til den andenstørste by i Bahamas i 1800tallet. I dag er den kendt blandt sejlere for sine butikker, restauranter og historiske steder – hvilket er med til at gøre sejlads ved New Plymouth til en udsøgt fornøjelse. De to hovedhavne er White Sound mod nord og Black Sound mod syd. Manjack Cay Husk at udforske strandene og naturstierne på Manjack Cay, der ligger ca. 5 sømil fra Green Turtle Cay. De lokale udtaler Manjack som ”Munjack” eller ”Nunjack” – og det er et skønt sted. Den nemmeste ankerplads ligger mellem Manjack Bluff og Crab Cay. Liggemuligheder Morringbøjer er ikke tilgængelige, men Green Turtle Cay har flere full-service marinaer, nogle med resort-privilegier. Der er ankerpladser i Bluff Harbour og Cocoa Bay. Holdebunden er dårlig i Black Sound – mens White Sound har plads til at der kan kastes anker, og holdebunden er også god. Kajplads til dinghy er tilgængeligt. Highlights Besøg Albert Lowe Museum – og dyk ned i New Plymouths historie ved at kigge på fotografier, malerier og forskellige genstande fra området. Bronzeskulpturerne i Memorial Sculpture Gardens forestiller buster af nogle af bahamas´vigtigste borgere gennem tiderne – og Captain Roland Roberts House Environmental Center er et fantastisk sted at tage børnene med for at lære mere om de spændende koralrev. Populære restauranter inkluderer Mcintosh Restaurant and Bakery, Lauras Kitchen, The Wreckin´Tree Bakery & Restaurant., The Plymouth Rock og Pineapples Bar and Grill. Også The Bluff House og Green Turtle Club er enormt gode. Faciliteter Kajplads, brændstof, vand, is, bad, proviant og taxi service.
Read more

Treasure Cay

Treasure Cay er kendt for sit resort og verdensberømte hvidsandede strand – der er over 3 mil lang og buer sig i et halvmåneformet indhak i øen. Treasure Cay blev udviklet som et resort i 1950´erne, det første af sin slags i Abacos-området. Det har sidenhen vokset sig til en blomstrende turistdestination, hvor man kan nyde svømning, solbadning og vandsportsaktiviteter af enhver art. En tur til Treasure Cay er et must ved en sejlerferie ved Abaco. Liggemuligheder Treasure Cay Marina har rigelig kajplads. Mooringbøjer er tilgængelige mod betaling. Plads til forankring er tilgængeligt – og holdebunden er god. Kajplads til dinghy er tilgængeligt. Highlights Den 3 mil lange hvidsandede strand er hovedattraktionen ved Treasure Cay, hvor du kan svømme, solbade eller nyde de mange vandsportsaktiviteter. Du kan også booke en dykkerudflugt, tage et spil golf på den 18-hul store turneringsbane – eller et spil tennis ved en af de mange førsteklasses baner. Et besøg ved Treasure Cay ville ikke være fuldendt uden at stoppe for drinks ved Tipsy Seagull Bar (tipsy betyder lettere påvirket) The Spinnaker Restaurant er lokaliseret nær Treasure Cay Marina. Faciliteter Kajplads, brændstof, bad, vaskefaciliteter og proviant er tilgængeligt.
Read more

Hope Town

Elbow Cay er hjem for byen Hope Town. Det berømte fyr rejser sig over den lave kyst – og har været et af farvandets vartegn i mere end et århundrede. Hope Town Harbour er næsten fuldstændig omgivet af land og byder på full-service marinaer, mooringbøjer og utallige attraktioner – inklusiv utallige gode restauranter. Et museum, kunstgallerier, butikker, et bageri, en dykkerbutik og meget andet kan findes i Hope Town – hvor der ikke findes biltrafik. Snorklingen på revet på atlanterhavssiden er god langs det meste af Elbow Cay. Liggemuligheder Mooringbøjer er tilgængelige og kan reserveres inden du ankommer. Ankerplads er ikke tilgængelig i Hope Town Harbour. Ankerplads er tilgængeligt nord for havnen ud for Eagle Rock. Kajplads er tilgængeligt ved White Sound, og der er en ankerplads ud for Tahiti Beach. Kajplads er tilgængeligt ud for Hope Town. Highlights Wyannie Malone Museet er navngivet ud for Hope Town´s grundlægger, Wyannie Malone, der flygtede fra hendes hjem i South Carolina på grund af den amerikanske revolution. Sammen med andre flygtninge grundlagde hun bosættelsen Hope Town i 1785. Museet er en fascinerende tribut til denne turbulente tid i amerikansk og britisk historie, der var med til at give Bahamas dens unikke karakter. En klatretur til toppen af Elbow Reef er selvfølgelig et must: udsigten herfra er ekstraordinært smuk. Der er flere spændende butikker. restauranterne inkluderer Cap´n Jacks, Club Soleil, Harbour´s Edge, Hope Town Harbour Lodge, Munchies Take Away og Rudy´s Place. Ved White Sound vil du kunne nyde den uformelle elegance på Abaco Inn og Boat House Restaurant.    Faciliteter Kajplads er tilgængeligt i Hope Town og White Sound. Brændstof, vand, is, provision, internet adgang og leje af golfbil er også tilgængeligt.
Read more

Little Harbour

På Great Abaco vil du finde Little Harbour, en afsondret ankerplads (mooringbøjer er tilgængelige) der er hjem for et lille kunstnersamfund. Slap af ombord og se på havskildpadderne og marsvinene, der ofte svømmer omkring ved sejlbådene i dette område. Derefter kan du gå i land og spise ved Pete´s Pub, en open-air bar der også byder på et kunstgalleri. Dette er et af de steder der tilsyneladende er glemt af tiden – ankerpladsen ved Little Harbour er utrolig malerisk og afsondret. En smal landtange skiller Little Harbour fra Atlanterhavet – og de lune passatvinde smyger sig henover den hvidsandede strand. Det forladte fyr på landtangen står som en ensom udsigtspost, og levn fra fortiden. Bedst kendt for den internationalt anerkendte kunstner Randolph Johnston, der etablerede en kunstkoloni ved Little Harbour med sin kone Margot i 1950´erne – et kunstnerisk fristed der stadig trives den dag i dag.   Liggemuligheder Mooringbøjer er tilgængelige. Ankerpladsen er velbeskyttet og holdebunden er god. Kajplads til dinghy er tilgængelig. Highlights Udover den naturlige skønhed der findes på stranden og grotterne på vestkysten af havnen, er Pete´s Pub den største attraktion. Ejeren Pete Johnston, søn af Randolph og Margot, har desuden et spændende kunstgalleri i sin restaurant. I det nærliggende støberi, der er åbent for offentligheden, fremstiller han full-size bronzestatuer af dyr fra havet og andre objekter, samt indtagende smykker. Pete´s Pub serverer god mad, inklusiv hot dogs, hamburgere, ribben, kylling og fisk. Der er desuden god snorkling ved det nærliggende rev. Faciliteter Ingen faciliteter for lystbåde er tilgængelige.
Read more

Elbow Cay

Elbow Cay har meget at tilbyde sejlere – blandt andet historiske Hope Town, White Sound og Tahiti Beach. Snorkling, dykning, vandsportsaktiviteter, shopping og god spisning er alle populære tidsfordriv. Sejl mod White Sound ved Elbow Cay, og læg til for natten ved kajen ved en af marinaerne. Det berømte Abaco Inn tilbyder uformel gourmetmad, og den lækre strand på den atlantiske side er kun få minutter væk til fods. Sørg for at udforske kanalen der løber mellem Lubbers og Elbow Cays, hvor du vil finde fantastiske Tahiti Beach og dens enorme søstjerner – der tydeligt kan ses fra din båds dæk. Kast anker her og nyd en afslappende frokost.
Read more

Pelican Cays Land and Sea Park

Sejlads I farvandet ved Pelican Cay præsenterer en spændende mulighed for at svømme, snorkle og dykke ved koralrevene i Pelican Cays Land and Sea Park. Pelican Cays ligger cirka 20 sømil syd for bådudlejningsbasen ved Marsh Harbour, og dækker et stort areal. Hele området, både udenfor og indenfor parkgrænserne, er en afsidesliggende og smuk del af Abacos – hvor du kan nyde at befinde dig i så naturskønne omgivelser, der næsten ikke har forandret sig siden dengang pirater fra Nassau hærgede farvandene for flere hundrede år siden.  Sandy Cay Sandy Cay er med garanti også et besøg værd. Ved højvande dækker havet den lavtliggende strand mellem Sandy Cays nord og sydende, og skaber dermed to mindre øer – hver især dækket af hvide sandbanker og græs. Mod øst findes et stort revsystem der bremser de store bølger fra Atlanterhavet, og på indersiden af disse rev er snorklingen ganske fantastisk - med mulighed for at nyde mangfoldigheden af tropiske fisk og koraller, der ikke findes smukkere i hele Bahamas. Langs parkens atlanterhavsside er der undersøiske grotter, dybe drop-offs og betagende koral og stenformationer, der garanterer spændende dykning. Ankerpladsen på vestsiden af øen har klippebund – så sørg for at ankeret er godt sat. Mooringbøjerne på østsiden er øen er kun for små både. Pelican Cays Pelican Cays er endnu et fantastisk stop, selvom ankerpladserne kan være en smule ubekvemme på grund af bølgerne fra havet, der rammer det nærliggende rev. Når ankeret er godt sat, er du klar til at udforske de forladte strande – sandsynligvis uden at se andre mennesker. Svømning og strandliv er formidabelt ved Pelican Cays.
Read more

Marsh Harbour, Abacos (Sunsail)

Sunsail base at Abacos - Your holiday in Bahamas starts from Marsh Harbour in Abacos. 
Read more

Marsh Harbour (Moorings)

Moorings hamn på Abacos - Abacos är den nordligaste av öarna i Bahamas och i mitten av Great Abaco Island har Moorings en bas.
Read more

Marsh Harbour, Conch Inn Marina (Dream Yacht Charter)

Dream Yacht Charter base - The Bahamas consists of more than 700 islands, reefs and islets. 29 of those are inhabited. Abaco Island is the biggest island and also an ideal place to start the exploration of the Abacos Islands.
Read more

Nassau (Navtours)

Navtours base in Nassau, Bahamas.
Read more

Conch Inn Marina, Bahamas (Navigare)

Conch Inn Marina, Marsh Harbour - Navigares base on Abaco
Read more

Nassau, Palm Cay Marina (Dream Yacht Charter)

Dream Yacht Charter base - Bahamas består af mere end 700 øer, rev og holme, hvoraf 29 er beboede. Exumas Island er den største ø og et ideelt udgangspunkt for at udforske Nassau.
Read more

The Abaco Islands

Month

°C Max

°C Min

Avg. precipitation (mm)

Avg. water temp. (°C)

Avg. wind (m/s)

January

25

18

51

21

NE 2,5-10

February

25

18

51

22

NE 2,5-10

March

26

19

51

23

E 2,5-10

April

27

21

76

24

E 2,5-10

May

29

22

127

26

SE 2,5-10

June

31

24

178

27

SE 2,5-10

July

32

25

152

29

SE 2,5-10

August

32

25

178

30

SE 2,5-10

September

31

24

178

29

E 2,5-10

October

29

23

178

28

E 2,5-10

November

28

22

76

26

NE 2,5-10

December

26

19

51

23

NE 2,5-10